Ordinace v době "po koronaviru"

18.05.2020 09:10

Vážení rodiče, 

máme za sebou nelehké období, kdy jsme se všichni museli přizpůsobit nové situaci. Ordinaci jsme museli zamknout na klíč, ale ordinovat jsme nepřestali ani na jediný den! Většinu nazávažných akutních stavů jsme společně zvládli vyřešit po telefonu, případně s využitím e-mailu, zasláním fotek atd. Spoustu drobností, se kterými za námi obvykle chodíte, jste nyní museli vyřešit sami. Očkování a prevenci, s vyjímkou pár dní, jsme dělat nepřestali.

Milí rodiče a milé děti,

děkujeme Vám, že jste byli trpěliví, samostaní a slušní, všichni jste chodili dle objednání a s rouškou. I díky Vaší vzorné spolupráci jsme mohli ordinovat. Protože stále není jasné, jak se situace s koronavirem vyvine dál, budeme i nadále dodržovat veškerá hygienická opatření.

Všichni pacienti se musí telefonicky objednávat tak, abyste se zbytečně nepotkávali ani v ordinaci ani v čekárně. 

Po každém pacientovi dezinfikujeme povrchy, používáme kvalitní čističku vzduchu, hodně větráme. Pracujeme s rouškou či respirátorem a v rukavicích.

Nemusíte se tedy bát k nám přijít, ale prosím stále platí, že se předem musíte telefonicky objednat! 

Volejte si prosím o termíny prohlídek a očkování. Oddělujeme zdravé od nemocných, nemocní chodí ke konci pracovní doby. Jestliže máte termín, tak je nutné opravdu přijít nebo se alespoň den předem omluvit a přeobjednat. Vy, co si myslíte, že si můžete chodit, kdy chcete a nechodíte opakovaně dle pozvání, nám opravdu komplikujete práci !!!

 

Děkuji Vám tímto  za pochopení, užívejte krásné sluneční dny!